ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστορία του CustomFlags.gr

Συνήθως στην ενότητα αυτή ενός εταιρικού site, συναντάμε μια "κουραστική" και "παραφουσκωμένη" φλυαρία για το εταιρικό προφίλ, τη φιλοσοφία και τους στόχους της προβαλόμενης επιχείρησης... Εμείς επιλέξαμε κάτι πιο καινοτόμο και σίγουρα πιο ειλικρινές απένατί σας: να σας αφηγηθούμε με λίγα λόγια την ιστορία "γέννησης" του CustomFlags.gr

Το CustomFlags.gr είναι "παιδί" της εταρείας Victorious, η οποία δραστηριοποιείται από το 2005 στους κλάδους σχεδιασμού & ανάπτυξης ιστοσελίδων, υπηρεσιών γραφιστικής και συμβούλων επιχειρήσεων.

Το Φεβρουάριο του 2012, στα πλαίσια ενεργειών προώθησης της εταιρείας μας, προέκυψε η ανάγκη να παραγγείλουμε εταιρικές διαφημιστικές σημαίες. Μέσω κύκλου γνωριμιών και αναζήτησης στο διαδίκτυο, απευθυνθήκαμε σε αρκετές ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευής σημαιών για να πάρουμε προσφορές. Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε αδικαιολόγητα υπέρογκες χρεώσεις και καταλήξαμε σε προμηθευτή του εξωτερικού, από όπου παραγγείλαμε και τη σημαία που εικονίζεται (αριστερά από το κείμενο). Τους επόμενους μήνες ακολούθησε από μέρους μας αναλυτική έρευνα αγοράς, από την οποία προέκυψε η επιχειρηματική ευκαιρία, καθώς και η συμφωνία συνεργασίας με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, την οποία πλέον αντιπροσωπεύουμε στη χώρα μας.

Αποτέλεσμα αυτής της μικρής ιστορίας είναι πλέον για εσάς η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του CustomFlags.gr . Πρωταρχικό μέλημα για εμάς στο εξής είναι η διατήρηση του υψηλού βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας μετά τη χρήση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ευχαριστούμε για την αδιάλλειπτη υποστήριξή σας !