ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή σημαιών και πανό είναι εξαιρετικής ποιότητας, ειδικά κατασκευασμένα για εμάς από εξειδικευμένους και επιλεγμένους προμηθευτές.
Τα υφάσματα έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία κατά το τελικό στάδιο παραγωγής τους, ώστε να δεχθούν με τον πιο "φιλικό" και μόνιμο τρόπο τα μελάνια κατά τη διάρκεια της ψηφιακής εκτύπωσης.
Διαφορετικά υφάσματα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τη χρήση της σημαίας (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου), τέτοια που εγγυώνται την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής χωρίς αλλοιώσεις.
Ματ ή γυαλιστερή υφή υλικών επιλέγεται ανάλογα με την επιθυμητή χρήση της σημαίας.
Για ειδικές περιπτώσεις/παραγγελίες χρησιμοποιούμε ακόμη και μεταξωτά υφάσματα.
Για οποιοδήποτε είδος και μέγεθος σημαίας ή πανό επιθυμείτε να παραγγείλετε διαθέτουμε το κατάλληλο υλικό πάνω στο οποίο θα γίνει η ψηφιακή εκτύπωση.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Γνωρίζουμε ότι η σημαία είναι ένας από τους πιο ανθεκτικούς στο χρόνο τρόπους να μοιραστείτε το ποιοί είσαστε, τι πρεσβεύετε και την υπερηφάνεια που τρέφετε για τη χώρα, επιχείρηση ή οργανισμό σας.
Οι ψηφιακά εκτυπωμένες σημαίες και πανό μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εκτυπωτικά μηχανήματα, που εκμεταλλεύονται τη θερμότητα για την αποτύπωση του μελανιού πάνω στο ύφασμα.
Το τελικό προϊόν αυτής της διαδικασίας είναι υψηλής ποιότητας, με εκθαμβωτικό χρωματικό αποτέλεσμα και σχεδόν 100% δυείσδηση στην αντίθετη πλευρά του υλικού εκτύπωσης. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ανθεκτικά στην ακτινοβολία UV, ώστε η ποιότητα να μην αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

  Ψηφιακή εκτύπωση σημαιών και πανό